Citiraj:
Autor tomek@vz
LOL...
1. Gore sam ti napisao da provjeriš sa Autoruns dali ti se pokreće nešto što nebi smjelo - napisao si samo da se puno toga pokreće (Autoruns obuhvaća i DLL, Drivere itd...).
2. Napisao sam ti gore (a i Cuky/Kasko su ti na to ukazali) da je možda u driveru problem. Jesi probao updejtat driver mrežne ili reoinstalirat ga?
3. Zadnja opcija je dual boot sa friškim windowsima i testiranje - ili reinstalacija postojećeg OS. Što ti je god draže.
Nego - koji AV? Si probao ga kompletno deaktivirat?
|
1. Kak da znam da li se pokrenulo nešto što nebi smjelo? Meni izgleda sve dobro.
2. Izbrisao, restart Win i povuče iste. Probam instalirati starije, Win ne da jer da su ovi sad najbolji. Update driver : napiše da su ovi najbolji.
3. Win PE (live) nudi boot W10 i W11. Strelec je u njih stavil Operu. Testiranje brzine sam napisal. Dva W10 ne mogu imati na istom compu. Linux se već dokazal kao dobar. Kaj bum dobil ak ga instaliram na ssd? Još jen dokaz da mašina sa Linuxom može vrteti net brzo a Win ne.
Avast Premium Security : probal sa onesposobljenim, sa firewallom off, obrisanim... Sve isto.
Za reinstalaciju nisam siguran, jer na dvije mašine je isti problem.
Sad sam probal i ovo :
https://www.intel.com/content/www/us...to-2-5gbe.html
Nije pomoglo.