View Single Post
Staro 29.09.2023., 22:14   #1987
keki22
Registered User

Datum registracije: Dec 2022
Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Hahah ne znam otkud ti to jer ja sve poznanike koje sam pitao, a da imaju Telemach su zadovoljni uslugom. Čak i ovdje na forumu, te na drugima ljudi doslovno pišu kako su zadovoljni. Ako se referiraš na društvene mreže, pogledaj stranicu od A1 i HT, komentare dolje; zabavno do bola.

Telemach dobiva hejt zbog službe za korisnike. Meni još nije trebala otkad od vremena Tele2, ali zato mi je trebala od A1 i s njom se baš dobro nisam proveo. Ali kao i uvijek, ovo vrijedi za sve operatere–napredna služba za korisnike je na mailu, ne na telefonu. Kod svakog operatera, na telefonu su studenti koji ponavljaju što im je napisano u tekici jer ništa drugo ne znaju. Telemach nije iznimka.

I hoćeš realno? Ako Telemach tvrdi da ćeš imat 1 Gb/s cijelo vrijeme i da je to najmanja brzina, a ti to nemaš, kvalificiraš se za raskid ugovora bez penala. HT i A1 imaju rang, pa ti komotno mogu i spustit brzinu na to, A1 čak ima i fair use ako se ne varam.
Varaš se u puno stvari. Bio sam korisnik HT optike i A1 i nikad problema sa SZK nisam imao baš suprotno sve pohvale. Problem je u tome da ljudi ne znaju ni sami šta žele. Još jedna informacija studenta ti je sve manje i manje u pozivnim centrima.

Telemach je daleko ispod razina drugih operatera A1 i HT.

Taj rang brzine kako ti zoveš je odredba HAKOM-a o minimalno isporucenoj brzini koja je u ugovoru koji je sam korinsik potpisao.

Za Telemach vrijede ista pravila.
keki22 je offline   Reply With Quote