Citiraj:
Autor xlr
Ti uvijek mozes vratiti proizvod u roku 30 dana al na svoj trosak. A reklamacija takodjer ne bi smjela biti komplicirana iako nisam imao taj slucaj (jos). Uvijek sam bio misljenja da se ljudi sele, adrese nisu dozivotne i za godinu dana kada nesto reklamiram ne vidim razlog zasto mi to ne bi poslali u hr.
Billing adresu biras kod checkouta. Kada ides kroz korake placanja u kosarici imat ces opciju odabira adrese za dostavu i u zadnjem koraku biras adresu za racun. Adresa za racun moze biti hr adresa, meni tako stoji godinama, nebitno narucujem li na mailbox ili ne.
|
E thx na ovom infu, nisam još išao checkout, čekao sam neki odgovor od njih, ali bolje da što prije ovo riješim.
Citiraj:
Autor mann
Mailbox je ok usluga i firma no nažalost skok u cijeni usluge teško je nadoknaditi u jeftinijoj cijeni proizvoda. Ispadne nešto jeftinije ali ne isplati se gnjavaže osobito ako ne daj bože treba svar vratiti nazad amazonu iz razloga x. U zadnje vrijeme osim ako nije stvar od 400-500eur odmah šaljem u hr. Lakše za buduću garanciju i sigurnije oko mogućeg povrata.
Mailbox je nezamjenjiv ako si se odlučio na nešto a taj me shipa u hr. E onda oni stvarno odrade čudo.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
|
Ma znam da. Išao sam kupovati neki stalak, kojeg nema nigdje kod nas, mislim ima, ali ne s tim fičurima i tu zapravo nisam mislio proći jeftino jer sam baš želio taj. Kad sam to već uzimao, odlučim uzeti jedan tablet koji već neko vrijeme snimam, a bio na kratkom popustu te jeftinij nekih 50 eura nego kod nas. Da ne čekam iz Kine mjesec dana case za tablet, uzmem odmah na Amazonu, i eto.. na kraju nisam ništa jeftinije prošao ali sam htio baš taj stalak, nije mi se dalo čekat case i htio sam proći nešto jeftinije s tabletom, pa sam sve skupa od tamo naručivao i bok.
U pravilu nije neka sad velika cifra tako da nije bed, ali više sam popizdio zbog načina slanja od strane Amazona u razmaku od 2 sata, pa sam htio vidjeti jel ima kakvih iskustava forumaša u takvim situacijama.
Sranje je ako odlučiš kupiti više sitnica, koje nemaš gdje drugdje naručiti, i onda ti pošalju u 5 različitih paketa.
Vjerojatno u budućnosti kod takvih sličnih manjih narudžbi, kad nema drugdje za kupit, probat upisati u Add delivery instruction neki komentar tipa, "jebo vas
quicker service , kad sve budete imali onda šalji skupa."