Citiraj:
Autor markecSMB
Struje jesu velike, al auto je od lima....a magnerako polje ce se zatvarat kroz lim....jer je bolja vodlhivost
Elektro polja
Od cega tocno u autu, 4g modema/antene?
|
jesi li siguran da znaš o čemu pričaš?
Citiraj:
Autor calypso
Ovo je gradivo prve godine na FERu, a toga se stvarno slabo sjecam, tako da sam mozda lupio neku glupost, molio bih da me kolege isprave... Jbg, pred 25 godina sam o tome ucio, necega se sjecam, al hrpu sam zaboravio... 
|
vidim da to dobro znaš samo se praviš skroman
Citiraj:
Autor Renesis
ICNIRP i ostale mjerne metode mogu tocno odrediti kolicinu EM zracenja. To su (zasada) vrijednosti koje su ustanovljene kao sigurne za dugotrajnu izlozenost.
|
Imaš li možda info kako su ustanovljene sigurne granice? Kako su došli do tih zaključaka? Znanstvenici i oni koji se tako nazivaju stalno govore da “ne postoji opasnost osim toplinskog učinka” jer je to neionizirajuće zračenje a pravih studija koje to potkrepljuju baš i nema ili ja ne znam gdje i kako tražiti.
S druge strane brojne studije unatrag 70ak godina su pokazale da je praktički svako EM zračenje štetno a utjecaji na čovjeka ovise o tipu zračenja, frekvenciji i izračenoj snazi.
https://bioinitiative.org/
Drugim riječima ako smanjiš wifi router sa 1W na 100mW imat će drugačiji utjecaj iako je potpuno ista frekvencija.