Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.09.2023., 21:57   #69640
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Automobili

Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova

Struje jesu velike, al auto je od lima....a magnerako polje ce se zatvarat kroz lim....jer je bolja vodlhivost

Elektro polja

Od cega tocno u autu, 4g modema/antene?
jesi li siguran da znaš o čemu pričaš?

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Ovo je gradivo prve godine na FERu, a toga se stvarno slabo sjecam, tako da sam mozda lupio neku glupost, molio bih da me kolege isprave... Jbg, pred 25 godina sam o tome ucio, necega se sjecam, al hrpu sam zaboravio...
vidim da to dobro znaš samo se praviš skroman

Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
ICNIRP i ostale mjerne metode mogu tocno odrediti kolicinu EM zracenja. To su (zasada) vrijednosti koje su ustanovljene kao sigurne za dugotrajnu izlozenost.
Imaš li možda info kako su ustanovljene sigurne granice? Kako su došli do tih zaključaka? Znanstvenici i oni koji se tako nazivaju stalno govore da “ne postoji opasnost osim toplinskog učinka” jer je to neionizirajuće zračenje a pravih studija koje to potkrepljuju baš i nema ili ja ne znam gdje i kako tražiti.

S druge strane brojne studije unatrag 70ak godina su pokazale da je praktički svako EM zračenje štetno a utjecaji na čovjeka ovise o tipu zračenja, frekvenciji i izračenoj snazi.

https://bioinitiative.org/

Drugim riječima ako smanjiš wifi router sa 1W na 100mW imat će drugačiji utjecaj iako je potpuno ista frekvencija.