Tema
:
XP 1700+ (B) na KT133(A) ploči
View Single Post
27.03.2003., 18:40
#
11
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp
Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by greg SE
ako je neprodas dok nepadne cijena uzeo bi je
inace uvjek vise volim uzeti od nekoga ovako nego od krelaca s newsa....jos se sjecam onog tipa sto je nedavno kupio hard preko newsa postom a dobio bateriju od laptopa - neispravnu
iako sam ja dovoljno tvrdoglav da uhvatim prvi vlak za Zg i razbijem tipu glavu i uzmem njegov disk u toj situaciji
inace ovaj bios nebi bio problem ali mozes mislit kako je kad covjeku sastavim sve a ono nikako nece da se upali...sve komponente nove (kupljene kod onog svercera vedrana) a nesto neradi.....i sta sad, ni za plocu nisam bio siguran jel otkad je stigla nije koristena.moze biti i CPU i memorije...ma bilo sta.a tip zivi na drugom kraju grada pa nemogu tek tako ni skociti kuci da prosvrljam po netu sta bi moglo biti.4 sata sam pokusavao podici stvar do biosa....i onda sma nesto uspio i proradilo je ali nisam znao sta.nije me ni zanimalo glavno da radi.e onda je tip nesto prcko i trebalo je resetirati CMOS.nakon resetiranja opet isto sranja - i jos 3 sata pritiskanja dugmeta za paljenje
Heh, to je više nesuđena komplikacija
Ma bitno da si riješio - ako ništa barem mi nitko nije došao lomiti ruke
Doduše, da si mi vratio ploču lovu bi dobio bez pardona - do poštenja jako držim
Paske
Vidi profil
Pronađi još poruka od Paske
Moj komp
CPU:
Intel Core i7 4700HQ 2.4GHZ @ 3 Ghz
MBO:
N/A - Laptop
RAM:
24 Gb
HDD:
256 Gb SSD, 1Tb HDD