28.09.2023., 11:25
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Ima i po ebayu
https://www.ebay.co.uk/itm/334979215...oaAl24EALw_wcB
The roof rails can be retrofitted. The retro fit kit comes with a templet. It's not for the faint at heart since the headliner has to be dropped down and holes drilled.
Navodno je skupo, ovdje kod mene vele Ł1000+ za instalaciju.
|
 Našao mi je jedan naš švabo za kupiti original set 650€ tako da su polovni definitivno privlačnija opcija. Računam ruke 500-700€, vidit ćemo. Ne šalju u Croatiu pa ćeš mi ih ti prošvercat u avionu
Citiraj:
Autor Visage
Stvarno nisam obracao paznju na krov Minija, pa me bas cudi prica Murine, posebno danas, kad ima toliko naplata prodaje pod opciju, steta da nisi prije znao, ali opet, tko bi se toga sjetio
Sad sam se sjetio kad pricamo o krovovima, ne znam jel pohlepa, ili nesto drugo. Citao sam prije x godina, da su osiguravajuca drustva preko bare, smisljala stavku dodatnog osiguranja za vozila s panoramskim krovovima, kad budu preko 10 godina starosti. Nisu dovodili u pitanje panoramske zbog strukturne kvalitete vozila, naspram onih bez, vec konstatirali da je znatna razlika kvalitete kod pojedinih imena. Da laminiranje koje prevenira rasipanje kod nekih moze znatno izgubiti na kakvoci zbog sunca, UV-a i svega ostalog, te biti sklonje pucanju u mozebitnoj nesreci.
|
Ne znam kako smo previdili da ih nema ali zato ima panoramu
Citiraj:
Autor Mommistake
Kao što rekoh, buši se krov. 
|
Citiraj:
Autor borny
Zašto na Minija moraju ići uzdužni nosači? Zar nema prihvate za poprečne?
|
Zakomplicirali život retrofiterima