O tim vješticama imam neko znanje i iskustvo a djelomično mi je i struka. Treba razlikovati dvije vrste EM zračenja: visokofrekventno i niskofrekventno.
Visokofrekventno EM zračenje je ono od mobilnih BTSova, TV odašiljača, TETRA od raznih civilnih službi i sl. To se može blokirati običnom tankom alu folijom ili bojama/gipsevima za zid s visokim udjelom ugljika kakve se koriste za gitare, server sale i sl.
Niskofrekventno EM zračenje je najčešće zračenje od gradske mreže, dalekovoda, podzemnih energetskih kabela, trafostanica i sl. Takva polja se vrlo teško i iznimno skupo blokiraju. Jeftinije je maknuti se.
U EVu postoje takva niskofrekventna polja ali postoje i istosmjerna EM polja. EM polje od (nekih) baterija se efektivno dampira vrlo skupim
MuMetalom ali to je samo dio problema.
Mjerio sam po autima i iz svog skromnog iskustva ne mogu izvući korisne zaključke. Neki auti imaju akumulator ispod suvozačkog sica i osobno se ne bi vozio na tom mjestu. Ne šalim se. Svi auti pa tako i ICE imaju povećana EM polja jer su žice plus a šasija minus pa je efekt samoindukcije povećan a time su povećana i EM polja. Nije malo ali nije ni jako puno. Dosta ovisi o položaju vozača i putnika u odnosu na ožićenje auta jer ta polja naglo padaju s udaljenošću. Treba mjeriti.
BTW: tramvaji emitiraju vrlo velika niskofrekventna polja pogotovo oni niskopodni kad se sjedneš iznad njegovih kotača gdje je motor. Nikad ne sjednem tamo pogotovo s djetetom.