View Single Post
Staro 27.09.2023., 08:40   #9651
Haywire77
Registered User

Datum registracije: Nov 2018
S23U je fantastičan mobitel sa vrhunskim procesorom i ove godine su napokon napravili sve kako treba a moje kritike za kameru prosjecan korisnik uopce nebi trebao uzimati kao neko mjerilo.
Koristio sam godinama vrhunske kamere, objektive i imam općenito stroge kriterije u tom segmentu i konstantno trazim mobitel koji ce biti barem na tragu toga i tu S23U jednostavno nije moj tip kamere...sto ne znaci da je losa i da ju ne treba gledati.
Xiaomi 13 Ultra je kamera sa mobitelom, totalno drugi pristup.Nije napravljen za one koji vole instagram ready fotke, ne izbacuje preizostrene fotke u niti jednom modu, ima PRO mode koji je napravljen vise user friendly...i općenito je jednako dobar mobitel kao i S23U.

Tips za S23U...kod mene je bilo da sam nasao najbolji dostupan Gcam i ostavio po strani nativnu kameru.
Nakon nekog vremena mi postane zamorno razmisljati sto koristiti za koju situaciju...za video pali stock, za low light gcam...pa onda poneki bug u gcam koji naruši povjerenje... jednostavno nije za mene.

S druge strane, mobitel kao mobitel, S23U je toliko dobra da nema nikakvih mana...ima ludo dobru autonomiju (SOT), sasvim ok brzo punjenje, fantastičan ekran, podrsku, jamstvo, zvucnike...
Haywire77 je offline   Reply With Quote