View Single Post
Staro 14.10.2001., 21:38   #6
Robert_L
Premium

Robert_L's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Angry

Citiraj:
Originally posted by choby
treba biti jasan i glasan jer ljudi mogu krivo protumačit (bez uvrede mentor).
meni se znalo događat usred rada da počne nekaj štekat, smrzavat se, isto mu je znao zafalit kernell, na kraju nije htio niti post-ati...odnesem ja u hg-spot na servis (jer kod njih je bilo kupljeno; za posao), reko mislim da je matična ošla pa vi vidite. vrate oni 'niste instalirali drivere za matičnu (agp, zvuk, grafička, ko zna kaj je sve gore), sad vam sve radi'. reko aj dobro. za dva dana opet kenj, kenj, ajde nosi opet, reko gospodo, dajte si malo truda, nekaj je otišlo, a ne driveri... i tako je to tamo sjedilo 7 (!) dana i svaki dan sam se čuo sa serviserom i ovaj je sve provjeravao osim matične. na kraju je zamijenio matičnu i sve je bilo ok. fora je bila da se nekaj pregrijavalo (tu na poslu mi je radijator pod nosom), ne previše, a tam u servisu imaju klimu i nikako mu se nije htjelo pregrijat, već je morao vrtit neku pržionu po 3-4 sata da se matična zblesi.
sorry zbog malo dužeg posta i malo van topic-a, ali iskustva dobro dođu.
Kaj se tiče HG-ovaca,kupujući modem kod njih tražim ih drivere(koje mi inaće ne bi ni dali),čekam 1h da ih "sprže" i tip u servisu mi donese cd na prstu(!), nisam dobio ni "škarnicl" za njega! Da ne pričam kolko mi je trebalo da nađem prave ".inf" fajlove da ga instaliram...
Robert_L je offline   Reply With Quote