Prije sat vremena, mozda malo manje, Ilica, tik iza ugla Vodovodne, Passat ako sam dobro vidio, razvalio je sedam ili vise metalni stupica koji su distanca izmedu nogostupa i tramvaja. A onda, 20-tak metara, skrenuo na lijevo i zabio se u zgradu. Promet tramvajski prema Centru zaustavljen.
Dobar frontalni dio je smrskan. Ne znam kako je mogao toliko izgubiti kontrole, da je toliko stvari srusio prije zabijanja. Ne znam hoce li redakcije koga poslati, ili je opet netko iz sabora, pa ce biti muk.
Citiraj:
Autor Hamm
Kod nas sam samo vidio scout što je meni osobno puno privlačnije od L&K/sportlinea. Ali...skupo i dalje. 
|
Moras se jos vise okrenuti Zelenom razmisljanju, pa ti uskoro uopce nece trebati ni gepek ni kofer :
No, s više novih načina za smanjenje ugljičnog otiska nego ikad prije – a neka se odredišta poigravaju potpunom zabranom određenih vrsta prtljage – trpanje „života“ u kovčeg moglo bi uskoro postati stvar prošlosti. Uostalom, manja pakiranja stvaraju manje emisija ugljika, te na taj način smanjujemo trag putovanja i više štitimo prirodu.
Buducnost Prtljage
...