View Single Post
Staro 22.09.2023., 10:31   #4602
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Kako nadograđujete software na svojim ajfonetima?
Kolega se kune da je bolje ići preko iTunesa kao fresh install nego preko OTA, veli da je iz tog razloga vrlo vjerojatno izbjegao moguće pojave bugova, problema općenito itd.
Znam kako u teoriji funkcionira jedan ili drugi način i u jednu ruku čak i je okej to što govori. Ali koliko drži vodu ta teorija... Sumnjam. Pa me zanimaju vaša iskustva.

Na androidu sam zadnjih par generacija uređaja (samsunga i oneplus) u nizu dvije godine za svaku generaciju radio veliki i mali update preko OTA i nikad nisam imao problema. Nikad niti tvornički reset uređaja nisam radio nakon velikog updatea kako to ljudi vole raditi.

Pređem na iPhone i zastanem sa nazovi "brigama" kako ću nadograditi software i hoću preskočiti "beta testiranje" XX.0 verzijama ili da se ne zamaram.
Čitam na netu, jedan nadogradio pa mu se degradirao battery health, ovom pale performanse drastično, počeli glitchevi u animacijama, dok drugima sve super, čak i još bolje radi nego prije npr. Jesu ti ajfoni zaista tako osjetljivi sa tim nadogradnjama?

Glavno pitanje, OTA ili iTunes preko PC/Mac? Kakva su vaša iskustva?
PR3DA70R je offline   Reply With Quote