Citiraj:
Autor Visage
|
Te Mozemovce i ostalu slicnu bagru treba pod hitno maknuti sa vlasti... Ovaj put su imali srecu sto je Bandic umro taman prije izbora, a nisu imali dovoljno jakog protukandidata... Ali sljedeci put cu, casna rijec, izac na izbore i glasat i za HDZ ako treba, samo da ih se makne... Ta ekipa ima spagicu koja drzi usi u glavi, mozga nema...
Sto je najludje, na FERu sam bio na godini sa ovim Alfirevicem... Sjecam se da je stalno biciklom dolazio na fax (i ja sam isto, super je to kad si student), al taj lik nije nadrastao taj bicikl i gleda na svijet iz svoje perspektive notornog biciklista...
Ove budalastine sto oni izvode, to je nevjerojatna kolicina gluposti... Bave se problemima kojih nema... Guzve u Zagrebu? Jesu, ujutro kada svi idu na posao i popodne kada se svi vracaju sa posla... Iz prve ruke mogu konstatirati da nakon 18h u centru uopce nema prometa, jer eto, zivim u strogom centru grada... Dakle, nema tu nikakvog opterecenja... Trenutno na zelenom valu mogu na prste jedne ruke izbrojat broj auta koji su prosli u sat vremena...
Zagreb nema ni pribliznih problema sa prometom kakve imaju multimilijunski gradovi vani, tako da ovi stvarno izmisljaju toplu vodu i bave se problemima kojih realno uopce nema...
Uostalom, sto im nije palo na pamet napraviti poslovnu zonu negdje izvan grada, iseliti sve urede izvan centra grada u tu zonu pa ljudi nece niti morati putovati na posao autom? To je na tragu njihovih genijalnih ideja...
A sto se sadasnjih problema u prometu tice, nek si sloze adaptivnu regulaciju prometa, nije tesko... Kamera na svakom velikom raskrizju, mjerenje opterecenja traka, navodjenje vozaca prema slabije opterecenim prometnicama... Uostalom, nek si iskoriste taj famozni AI za nesto pametno... A i EU ce to vrlo rado financirati, vjerojatno puno radije nego one bradonjine gluposti...