Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.09.2023., 21:55   #69359
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Jedan je vijećnik u online edukaciji rekao da Jarunski most ne mora biti otvoren za automobile, da može biti javno prijevozni i pješački.

Jedno povlašteno mjesto po domaćinstvu”, kao što je to u Amsterdamu, jer kaže da na taj način smanjuju raskoš u kojoj žive ti stanovnici.

Donosimo snimku šokantnog sastanaka na kojoj se zagovara prometni kolaps u Zagrebu

....
Te Mozemovce i ostalu slicnu bagru treba pod hitno maknuti sa vlasti... Ovaj put su imali srecu sto je Bandic umro taman prije izbora, a nisu imali dovoljno jakog protukandidata... Ali sljedeci put cu, casna rijec, izac na izbore i glasat i za HDZ ako treba, samo da ih se makne... Ta ekipa ima spagicu koja drzi usi u glavi, mozga nema...

Sto je najludje, na FERu sam bio na godini sa ovim Alfirevicem... Sjecam se da je stalno biciklom dolazio na fax (i ja sam isto, super je to kad si student), al taj lik nije nadrastao taj bicikl i gleda na svijet iz svoje perspektive notornog biciklista...

Ove budalastine sto oni izvode, to je nevjerojatna kolicina gluposti... Bave se problemima kojih nema... Guzve u Zagrebu? Jesu, ujutro kada svi idu na posao i popodne kada se svi vracaju sa posla... Iz prve ruke mogu konstatirati da nakon 18h u centru uopce nema prometa, jer eto, zivim u strogom centru grada... Dakle, nema tu nikakvog opterecenja... Trenutno na zelenom valu mogu na prste jedne ruke izbrojat broj auta koji su prosli u sat vremena...

Zagreb nema ni pribliznih problema sa prometom kakve imaju multimilijunski gradovi vani, tako da ovi stvarno izmisljaju toplu vodu i bave se problemima kojih realno uopce nema...

Uostalom, sto im nije palo na pamet napraviti poslovnu zonu negdje izvan grada, iseliti sve urede izvan centra grada u tu zonu pa ljudi nece niti morati putovati na posao autom? To je na tragu njihovih genijalnih ideja...

A sto se sadasnjih problema u prometu tice, nek si sloze adaptivnu regulaciju prometa, nije tesko... Kamera na svakom velikom raskrizju, mjerenje opterecenja traka, navodjenje vozaca prema slabije opterecenim prometnicama... Uostalom, nek si iskoriste taj famozni AI za nesto pametno... A i EU ce to vrlo rado financirati, vjerojatno puno radije nego one bradonjine gluposti...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4-2666
512GB Samsung PM981a, PCI-E 3.0 x4