Ja nisam neki expert za compove - shodno tome ne serem o tome. Uvijek ima ljudi koji znaju i žele pomoči. Ima i onih drugih ali bože moj...
Kad je krenula špreha o "našem" serveru bio sam presretan - evo konačno naše mjesto di se još k tome i poznamo ( bar neki osobno a neki preko foruma ).
Tada sam napisao da sam spreman bio i sam pokrenut server ali da čekam PB.Onda sam vidio da se tu organiziramo pa ajmo zajedno te čemo izdržat do PB-a i sredit stvari među nama.
I šta se dogodilo - neki ne znaju koristiti osnove (namještanje tipki u igri pod options), drugi ne čitaju postove na forumu iznad njhovih makar bili i jedno mjesto iznad njih, svađa ko mala djeca oko svega - pardon - gore od male djece:mad: ...itd.

: baad :
Sad ću ja biti malo djete i reči da ovo pišem zadnji put:
kako slijedi:
Citiraj:
By RAK - PCEkspert CoD2 server je krenuo sa radom od dana današnjeg. Razlog kašnjenju su problemi s plaćanjem. Glupi Ameri ne znaju pročitati adresu sa kartice (valjda zato jer je ni nema na kartici).
Server ima 30 slotova, nalazi se u Niskozemskoj (Amsterdam), ima vrlo dobar ping, razne dobre fičure, web site i sl. Plačeno je solventno 45$ pa molim da se ostali koji su se javili za plačanje jave Mitzeku glede podmirivanja računa. Može mi se netko i javiti za izradu te proklete web stranice. Besplatna je pa bi možda mogli iskoristiti mogućnost. Isto tako mi se možete javiti i sa prijedlozima, iako ih je bolje staviti ovdje na glasovanje. Plačeno je 30 dana što se može nazvati i probnim periodom. nakon toga demokratskim putem odlučujemo o nastavku plačanja. Kada ne platimo, server se gasi. A to je poznato.
Za prvo vrijeme će biti gotovo defaultna postavka i igra Capture the flag. U svakom trenutku možete glasati za promjenu igre i mape. Može se glasati i za kickanje igrača i sl. Sve što je dogovoreno i napravljeno je. Nema dimnih bombi i nema noobsticka (pumperica). Tako je glasovala većina igrača i mislim da ne treba o tome previše raspravljati. Još sam dodao i coocked nades na opće oduševljenje dijela ekipe.
Ostale promjene koje su izglasane (dim i prašina) doći će na red malo kasnije. To su modovi koje treba potražiti, postaviti, provjeriti, a baš nemam vremena to danas raditi. Strpite se par dana. Glavno je da se možete igrati.
IP: 213.19.130.144
Port: 28960
Password nećemo javno objavljivati i molim da ga ne objavljujete i ne dajete onima koji nisu na popisu platiša. Za dobivanje passworda se možete javiti Mitzeku. Većina ima njegov broj telefona ili zna nekog tko ga ima. Naravno, mogu se i meni javiti oni koji imaju moj broj.
Samo pozivom jer na SMS iz principa ne odgovaram. Razlozi su poznati.
Nota bene, pravila ponašanja na serveru su poznata i svi se moraju pridržavati istih, or else. : CoolRamb
|
OVDJE ISPOD SU PRAVILA IGARA: HQ, S&D, CTF I HTF:
http://forum.pcekspert.com/attachmen...3&d=1140996976
Najvažnije stvari u vezi servera i igre su u sticky postu na vrhu teme IGRE, u postu ukojem se glasalo za nove mape
CoD2 PCE server.
Ja igram ovu igru malo više od mjesec dana, štoviše prekinuo sam SP da bi prešao na MP

i to je prva igra koju igram online a imam 37 godina - my point
igram jer mi je to ventil, jer uživam ali mi to nije mjesto ispucavanja mojih osobnih problema, mojih mušica i slično. Ne vrijeđam u igri u stilu "J... TI JA M.... TEBI I T..... P......, itd. Napisat ću fuck, shit, neeeee, pizdo ili ovo ili ono ali u žaru borbe - znajte da nemam zlu namjeru i odmah se ispričavam svima koji se nađu uvrijeđeni - nek mi se jave i osobno ću se ispričati.
Više neču niti upozoravati ljude da mi se jave sa svojim imenima koja mi trebaju samo radi točnih podataka o platišama i sl.
Potrudit ću se da svako ko poslje današnjeg dana uđe u igru i pita kaj sad - da odleti odmah van. Gore Vam ljepo piše kaj će se dogodit čiterima - da natuknem - osim trajnog bana svim serverima koji vrte CoD:UO i CoD 2 IP + ...
Do ovog mjesta u postu morali ste skužiti da sam ljut ko pas.
Rak i ja smo samo kod pokretanja servera potrošili 5 sati na netu - te ne valja ova kartica , te tu nemamo server ali imamo tamo - PA JA HOČU TAMO ALI NIJE NAVEDENO KAO OPCIJA KOD BIRANJA

ITD. Pet dana smo namještali , tražili isprobavali , downloadli ko ludi i radili sve - i od onda svaki dan to isto - da nam svima server bude ko curica i nismo skoro ni spavali. Da li smo se negdje mi bunili ili bili uvrjeđene frajle zbog toga.
Cat - ne prozivam te nego jer sad shvačaš kak se ja osječam.
Napomena: kad idete igrat ugasite sve makar bilo i idle - P2P, download managere i sl. To će Vam radit probleme. Isto tako defaultne postavke kod nekih dsl modema nisu dobre - za to kontaktirat nekog ko kuži.
Toliko od mene o tome - više neču ponavljati. Vjerovatno sam i nešto zaboravio ali imate sve u postovima o COD 2.
Nadam se doviđenja do dobre šore na našem serveru.
Pozdrav svima,
Mišel