19.09.2023., 22:17
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Autor Prezime
Prvo, subjektivne testove ocijukanjem mozes okacit macku o rep...
Drugo, ne brinem se uopce oko upscaling-a, jer mi nije potreban, samo odgovaram na postavljeno pitanje, sto tebi izgleda iz prilozenog cini opake probleme u razumjevanju komunikacije na forumu.
Naime kaj, FYI odgovarao sam na pitanje o "procesuiranju" slike, a ne o "upscalingu" 
|
nisi ti odgovarao nikom nista, nit citas s razumjevanjem...jer da jesi, vidio bi ispod svog odgovora ovo:
Citiraj:
Autor xlr
Mislim da kolega prica samo o upscalingu (kao i ja), ali se krivo izrazava. Jer tu je Sony jak ili je bio, ne znam, znam samo sto se pricalo. Nema govora o diranju boja. Samo ostrija slika.
Jer neke se stvari ne mogu kupiti u 4k rezi 
|
pa ovo:
Citiraj:
Autor zvonac
Bravo.
Krivo sam se izrazio, upscaling mi se vrtio po glavi.Na telki ne vrtim cijelo vrijeme 4k materijal, a tu bi ionako svaka telka trebala bit odlicna, mene zanima nize rezolucije i kak se oled tv s tim nosi, a vjerujem da je sony i dalje po tom pitanju vladar, mislim da mu uz bok jos stoji panasonic..
Kak se telka nosi sa nizim rezama, e to je izazov.
E sad, kak ostali oled tv-i stoje po tom pitanju, vjerujem da su napredovali.
Ak bih morao radit kompromis, onda biram tv koji odraduje majstorski upscsling, naustrb svjetline o kojoj se inace dost prica i debatira.
|
ljudi fino objasne/korigiraju se. medjutim, tebi to ocito promice, namjerno ili ne, nebitno....jer se iscudavas kao pura dreku kako se neko moze udostojit gledat ista drugacije od redateljeve vizije....ako ti to smatras ''odgovorom'', nek ti bude, EoD od mene
p.s. jel ti se javljaju povremeno deakins ili cronenweth jr. i podsjete te....''Prezime, the force is strong in you, do not derail from our path....''? 
|
|
|