View Single Post
Staro 18.09.2023., 09:24   #17970
udarnik60
Premium

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor spiderhr Pregled postova
Napisao sam da bi MOGLA biti dobra, nisam napisao da bude dobra. Je da teaser može prevariti ali... Vidjet ćemo.

Dam šansu da pogledam nešto ako mi se svidi najava.

Ali da, sto ljudi sto čudi tako da... Samo izbaci frustracije što je netko od napisao da bi nešto MOGLO biti dobro. To je isto kao kad ljudi pljuju po programu HTV-a a ne gledaju ga. Da ja ga gledam najviše zbog dokumentaraca.
Dobro i? Na temelju čega bi to MOGLO biti dobro?

Nitko ne pljuje po HRTu nego kažem da nekoliko teasera za tu seriju izgleda kao prva produkcija petog razreda osnovne škole.

Pitam jer ovaj teaser što je dostupan na njihovoj stranici, ali i druga dva koje vrte kao reklame ne daju nadu da će to biti ok. A tek kada pogledaš FB te produkcijske kuće ti dođe loše kako to oni promoviraju. Gluma mi se čini da će biti na razini krv nije voda s probom više. Ono što se čini je da su angažirali hrpu tehnike i da će po šumama i planinama snimati kako radi HGSS. Scenografija izgleda impresivno jer je snimano u Gorskom kotaru i na Žumberku. Bilo bi puno bolje da je to onda bilo u dokumentarnoj formi.

Što se tiče HRTa prikazuju oni ok stvari, ali nije to tema ovdje niti je netko rekao da HRT prikazuje samo loše stvari.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
udarnik60 je offline   Reply With Quote