18.09.2023., 07:59
|
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
Autor Miki9
Probo sam ove godine i malo spinoff seriju Baywatch Nights, koja, kolko mi je poznato nije bila unas nikad prikazivana, i to je onak, trash popriličan, Mitch otvara detektivsku agenciju (smijeh)
pogotovo druga sezona gdje su katastrofalno neuspješno pokušali kopirati X Files (fun fact: u jednoj epizodi je tema nekakvo humanoidno čudovište iz Bosne (!) "kojeg je recentni rat istjerao iz šume" pa se jadnik ni manje ni više ukrcao na brod i završio u faking Los Angelesu, gdje sad plaši ljude navečer po plaži. Ako netko možda misli da sam ovo sad izmislio u nekom deliriju - grdno se varate.
Glavnu žensku ulogu u prvoj sezoni glumi inače vrlo zgodna Angie Harmon koja unatoč ljepoti je nažalost apsolutno neseksipilna u ponašanju (ko neka repressed lezbijka) čak skoro odbojna s još i dubokim nazalnim glasom. Možda su i s njom pokušali aludirat da je ko neka malo mlađa verzija legendarne Scully (kao pametna, školovana, stalno nešto analizira i savjetuje itd.), al nije funkcioniralo.
|
ORF1 je svojevremeno emitiral i Baywatch Nights, ali kak veliš čak i za ono vrijeme to je bila loša serija. Kaj se pak Angie Harmon tiče, IMHO Rizzoli & Isles joj je do danas najuspješnija TV uloga. 
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
|
|
|