Citiraj:
Autor spiderhr
Ide već više od godine dana na RTL2 vikendom po dvije epizode. Baywatch.
|
Prije par godina sam imao shemu vrtit te Baywatcheve od prve sezone nadalje, svaki dan jednu epizodu, malo da se podsjetim toga još iz davnih 90ih, došao sam negdje do 4,5 sezone, al nisam sve po redu epizode gledo, neg malo birao (tad su sezone bile muške, prave, s 22 epizode il više, a ne danas 6,7 epizodica hehe).
Čak su mi te sezone kad je to gorilo sredinom 90ih s megapopularnom Pamelom, kvalitetno i lošije neg 1,2,3. fakat ima nekih debilnih storya i odnosa neuvjerljivih.
Možda me uhvati da i ostatak sezona pogledam pomalo, da vidim jel ima bisera il je fkt potonulo pri kraju.
Probo sam ove godine i malo spinoff seriju Baywatch Nights, koja, kolko mi je poznato nije bila
unas nikad prikazivana, i to je onak, trash popriličan, Mitch otvara detektivsku agenciju (smijeh)
pogotovo druga sezona gdje su katastrofalno neuspješno pokušali kopirati X Files (fun fact: u jednoj epizodi je tema nekakvo humanoidno čudovište iz Bosne (!) "kojeg je recentni rat istjerao iz šume" pa se jadnik ni manje ni više ukrcao na brod i završio u faking Los Angelesu, gdje sad plaši ljude navečer po plaži. Ako netko možda misli da sam ovo sad izmislio u nekom deliriju - grdno se varate.
Glavnu žensku ulogu u prvoj sezoni glumi inače vrlo zgodna Angie Harmon koja unatoč ljepoti je nažalost apsolutno neseksipilna u ponašanju (ko neka repressed lezbijka) čak skoro odbojna s još i dubokim nazalnim glasom. Možda su i s njom pokušali aludirat da je ko neka malo mlađa verzija legendarne Scully (kao pametna, školovana, stalno nešto analizira i savjetuje itd.), al nije funkcioniralo.