View Single Post
Staro 01.03.2006., 23:05   #2948
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Fleks
MisterM ceka na kamionu da neko prođe ispred da opali rafal u njega.
Fakat ste mi digli tlak....
MisterM je ušao u igru vidio "određene probleme" i izašao da ih riješi. Nisam ni igrao a bome se ni ne sječam kamiona:confused:

Citiraj:
Autor CatKiller
Lako za ping, to sto je takticki neizvedivo i sto pojedinci nemaju vremena 3 min procitati pravila, to je drugi par opanaka.
Slobodno me prekrizite sa liste platisa i igraca, ja se necu zivcirati, radije cu igrati sa chiterima, od njih bar neka korist u teamu...
So long PCE "klan" ...
U pravu si za pravila, za plačanje - hočeš hočeš - nečeš nečeš - ja ne mislim nikog moliti za ništa. Jedna napomena - Rak i ja dnevno igramo CTF na jednom drugom serveru i po par sati dnevno - razlog:server je uvijek pun, dobra ekipa (naša = uvijek smo švabe), oninama na njemačkom - BTW nemem pojam o njemačkom ali kužim neke osnove - mi njima na engleskom, SVI koriste team speak osim kad komunciraju sa drugom stranom, pojave se čiteri ali i njih se brzo riješi : giljotin itd.
Kod nas je uvijek malo ljudi( :confused: uvijeren sam bio da će biti gužva bar navečer). Toliko ovdje o tome - sve ostalo u postu koji sljedi.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote