Citiraj:
Autor jopis
Probao sam i kablom, ali rekoh, ista stvar, otvori prazan whatsapp na motoroli.
Ali ne u istim koracima kao na tom tvom linku, nego sam na redditu išao po nekom vodiču, di nije bilo spomena da se to radi dok se novi mobitel tek postavlja. _Ja sam to radio odmah nakon postavljanja novog moba, dakle nakon svih onih next next next guglovih prozora kad se mob prvi put upali.
I ponovit ću, čemu toliko bespotrebno kompliciranje za banalnu stvar backup-restore.
Istim tim kablom kojim prijenos whatsappa nije prolazio.
Nove generacije? Smartass, koliko se sjećam da sam stariji od tebe, u najboljem slučaju tu smo negdje, ali koliko pamtim piskaranja po forumu, stariji sam 
I de prosvjetli me, tko je kriv, limitirajući os, ili aplikacija koja je ograničena os-om na kojem se koristi?
|
Pa ajde probaj po uputama whatsappa pa ćeš vidjeti

I dalje mi nije jasno - probaj backup-restrore i u drugom smjeru, pa ćeš vidjeti koja su ograničenja ako ih ima. Ako kriviš iOS što ti je na motorolu sletio prazan WhatsApp, onda probaj obrnuto pa da vidimo tu nadmoć Androida baš na primjeru Whatsappa ili Vibera
I hvala ti na odgovoru - prebacivao si kablom, a cijelo vrijeme se vrti priča o (bes)korisnosti cloud backupa/restorea između dvije platforme...
Čemu tolika komplikacija za backup-restore - opet, pitaj Whatsapp ili Viber, jer garantiram ti da isto ide u drugom smjeru (sa Androida na iOS). Znači li to da je Android onda loš jer se WhatsApp ili Viber ne mogu 1:1 prenesti na iOS?