Citiraj:
Autor blackshtef
|
Probao sam i kablom, ali rekoh, ista stvar, otvori prazan whatsapp na motoroli.
Ali ne u istim koracima kao na tom tvom linku, nego sam na redditu išao po nekom vodiču, di nije bilo spomena da se to radi dok se novi mobitel tek postavlja. _Ja sam to radio odmah nakon postavljanja novog moba, dakle nakon svih onih next next next guglovih prozora kad se mob prvi put upali.
I ponovit ću, čemu toliko bespotrebno kompliciranje za banalnu stvar backup-restore.
Citiraj:
Autor blackshtef
A vezano uz ovo da si prebacio sve fotke i videe iz iPhonea na Motorolu - daj pliz pojasni kako i što si točno radio. Nekako sumnjam da je iCloud bio u priči, no I'm ready to be proven wrong 
|
Istim tim kablom kojim prijenos whatsappa nije prolazio.
Citiraj:
Autor medo
Eh ove nove generacije.... prijatelju, korisnička podrška bi is3.14zdila s tobom
Posljednji puta: iOS nije kriv što Viber nema opciju seljenja podataka s jedne platforme na drugu 
|
Nove generacije? Smartass, koliko se sjećam da sam stariji od tebe, u najboljem slučaju tu smo negdje, ali koliko pamtim piskaranja po forumu, stariji sam

I de prosvjetli me, tko je kriv, limitirajući os, ili aplikacija koja je ograničena os-om na kojem se koristi?