Citiraj:
Autor Trekkie4
Nego, @flyer1 - Pogledao sam Bandersnatch iako mi je sad u neku ruku žao što jesam. Film uopće nema smisla, imam dojam kao da sam se našao u glavi potpunog luđaka.
Stalno sam mislio ... i očekivao da postoji neka bolja, dobra verzija u kojoj on završi igru i prestane sa ludilom ali to se naravno nije dogodilo. Što je išlo dalje stvari su samo bile sve čudnije i bizarnije, ali moram priznati da me ona opcija sa "Netflixom" i javljanjem iz budućnosti dobro nasmijala.
Sve u svemu puno opcija, puno kaosa i puno nepovezanih završetaka koji na izgled nemaju nikakvu vezu jedni s drugim. Što je čista suprotnost Choose Love kojeg sam jučer spomenuo, film nema loš izbor i/ili kraj. Koji god odabir odabrao priča je u neku ruku happy ending, pa čak i ako završi solo što je također jedan od izbora.
|
mislim da je to brooker u neku ruku i namjerno tako napravio, posebno kad uzmes u obzir osnovni tematski koncept black mirror serijala, tako da je stvaranje osjecaja kaosa i nelagode jedan od 'ciljeva'.
naravno dosta ovisi o gledateljskim preferencama, ja sam osobno ljubitelj (posebno channel 4 faze), ali potpuno razumijem ako se nekom ne svida takav nacin prezentiranja buducnosti ili pak retro buducnosti, u konkretnom bandersnatch slucaju (makar mi tvoj avatar suptilno sugerira da si na ti sa sci-fi materijalom

)