View Single Post
Staro 16.09.2023., 12:11   #198
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
stari moj, njima je stranica u totalnom k meni se cini. znaci probao sam 2 puta i 2 putaq sam fejlao. opet mi je skinulo lovu sa racuna, a i dalje stoji da nisam nista kupio. izmedu prelaza mind/paypal sam vidio da mi baca i neke errore da ducan zeli potvrdu billing adrese i sta ti ja znam. vjerovatno je to zbog koristenja mailbox-a. sto je najbolje od svega ja kad kliknem na bookmark za istu tu karticu koji imam od jucer meni daje onu vecu cijenu (govorim za XFX 6700xt). ludilo

edit: jel pod billing adress na mind-u treba isto bit adresa na mailbox ili bi trebala bit moja prava? jer od stare kupovine od pred par g vidim da je i billing i shipping ista odnosno izabrano je po defaultu mailbox, a prosle su mi bile sve narudzbe. dodude nisam godinam uzimao od tamo nis pa vise se ne sjecam nicega.

edit2: jel vama uopce radi mind jos uvjek preko mailbox-a?

mislim nemos promjenit odnosno koristit billing adres drugaciji od delivery adress-a bar ja ne kuzim kako nabadajuci po fukn google translate-u.
a i ova nota pise:

Hinweis zur Änderung der Rechnungsanschrift

Diese Adresse wird automatisch als Liefer- und Rechnungsadresse gewählt wenn Sie eine Bestellung aufgeben. Diese Adresse wird auch als Basis für die Berechnung eventueller Steuern und Versandkosten verwendet. Lieferungen an ein Postfach sind grundsätzlich nicht möglich.

google translate:

Note on changing the billing address This address is automatically chosen as the delivery and billing address when you place an order. This address is also used as the basis for calculating any taxes and shipping costs. Deliveries to a PO box are generally not possible.

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 16.09.2023. u 12:45.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote