Citiraj:
Autor buljo
Prvo velis nekad pa ipak da sad ne vrijedi za sve pa treba pazit kaj odabrat… jel samo ja vidimo da to nema smisla ili?
Android i dalje steka, stari ima S seriju samsunga koja se mora restartat jednom mjesecno da bi radio kak spada.
Stara ima relativno cisti android tj motorolu, tu i tam zna se zalit da sporo radi il da neki app zeza i to magicno nestane nakon restarta.
Ja bi molio da mi objasnite sto light useri krivo rade da im mobiteli trebaju restart da bi radili normalno?
|
Reci to mojoj ženi sa 150 tabova otvorenih u browseru

. Kaže šteka mi malo kad surfam već neko vrijeme
Citiraj:
Autor buljo
Zena je prije imala samsunge i uvijek je neki problem s vremena na vrijeme izletio, otkad ima iphone niti jedno pitanje za ista.
Najradje bi i starce preselio na iphone da nemam vise brige.
P.S. Stara mijenja samsung za motorolu, zeli sve isto, od rasporeda ikona, zvona svega. 2h drkanja poslije ima to, da je imala iphone 5 klikova i 10 min poslije bi imala ali bas sve isto.
Naravno nema vise samsung photosa, teska drama i muka sa ucenjem je bila za google photos.
|
Instaliraj joj samsung galeriju, simple as that. Ili bilo koju sličnu, a fala bogu ima ih na storeu. Od svega staviš gugl fotos koji je i meni retardiran i nelogičan a kamoli nekom u godinama.
2h d'kanja za što? Što nisi znao napravit backup starog fona na gugl i restoreat na novi.... SVE postavke se povuku kad radiš android-android prelaz, što ni približno nije slučaj ios-android, što sam radio staroj nekidan. Znači ios je toliko retardiran da niti viber ne možeš restoreat na novom android mobu, a kamoli šta drugo. Ni whatsapp. Jedino šta sam uspio povuć sa ajfona je imenik i galerija. Staramajka se brzo prilagodila nakon pet,šest ajfona za redom u ne znam ni ja koliko godina na android, al kažem, logika iosa je faking nelogična. Zaključaj sve i to je to.