U bivšoj firmi smo imali 120 iPhonea i 400-tinjak Samsunga pretežno A serija (i J serija koji neću ni spominjati jer je teže smeće), te 20ak S flagshipa.
iPhone userima smo setupirali telefone, appove i nismo više čuli za njih. Seljenje sa starog na novi telefon je jednostavno da jednostavnije ne može biti.
Samsung A i S ekipa: svako malo neki klinac. Samsung S je bio neupotrebljiv kao administracijski uređaj za O365 i Azure koliko su se appovi kršili. Ne znam da li je to do mobitela ili appa ali boli me kuki. Na iPhoneu je radilo savršeno i glatko.
Sjedim na kavi s kolegom sa novim Samsungom S koji me moli da dodam prava programeru na jedan objekt u Azureu jer se njemu krši admin app. Smijeh.
Na T-Comu Samsung je imao problema s pozivima kad je bio prijelaz na 4G. Dolazni pozivi nekad nisu zvonili. iPhonei su radili.
Bilo je toga puno da sad ne nabrajam.
Samsung S je puno previše procesirao fotke i video. Team building, više ljudi fotka istu stvar a kasnije skoro svi kažu da su iPhone fotke od pišljivih 12Mpix ispale puno bolje i prirodnije.