Osobno, ajfon je ok i niš više od toga, ios je zatvoren os i čoek se treba tomu prilagodit.
Ali zato čoek dobije stabilan os i siguran os, a caka je u tome da ajfon ne nudi sve, neg nudi kompromise, pa svak zna kaj mu treba i tu odvaže koji će biti smartfon, ajfon ili android.
Android i štekanje? Možda nekad, prije, sad je to druga priča, doduše, ne vrijedi za sve proizvođače smartfona pa i tu treba bit oprezan kod odabira smartfona. Imam Nord 2, mob i nakon više od dvije godine bez hr-a radi ko bombon, uz uredne nadogradnje OSa kao i fixeve koje dolaze u razumom roku.
Mogu povuć paralalelu sa (kojeg sam imao malo više od 6mj.)macos, sve super sve pet, al znate ono, uvijek postoji ono ali, tak vrijedi i kod ios-a.
Eplu je cilj da ima svoj krug korisnika, možda su nekad slušali korisnike, mislim da je sad stvar drugčija, sad se sve vrti oko love, jako malo nude iz godinu u godinu a masno naplaćuju, al mislim da neko ko je stoljećima na ajfonu, cijena ga neće dirat, taman ima vremena ušparat za kupnju sljedećeg modela, naravno uz uvjet da je lojalan korisnik ios-a.
Bila bi laž dok bih rekao da sam ios nema neke stvari koje mi se sviđaju na potonjem, ali to isto vrijedi i za android.
Cijenu bolje ne spominjat, zato kaj je tu ajfon (mada ni neki andriodi nisu niš bolji) žestoki fail, ali, ako neko svako malo mijenja mobitele, tu ajfon briljira, zbog tog što mu praktički cijena ne pada, govorim o rabljenom.
Baš fai kronično još jedan os na tržištu, android je dosadan a na ios mi je, meh.
WMP bi baš pošteno legao
Nego, ne znam zakaj ajfon skriva specke, npr.kamera, sad mi nije jasno, dal taj ajfon proizvodi Epl ili Pentagon