View Single Post
Staro 15.09.2023., 09:20   #5717
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,991
iPhone mobiteli - 2. dio

Točno to. U današnje vrijeme život u ITu i van njega je dovoljno kompliciran i bez da si ga dodatno kompliciramo nebitnim stvarima. Želim da mi je mobitel funkcionalan, brz i stabilan, te da znam što mogu očekivati od telefona.

Mogu mirne glave kupiti bilo koji iPhone znajući da je iznadprosječno dobar u svakom aspektu s vrhunskom kamerom i ponajboljom kvalitetom videa čak i na SE uređajima.

Ne moram gubiti dane proučavajući kojeg zelenog robota kupiti da ima sve što mi treba i nema sve što mi ne treba ili ne želim a znam da ću imati nestabilan software i pitanje je samo u kolikoj mjeri.

Ažuriranja OSa su danas bitnija nego ikada a bit će još bitnija ubuduće pogotovo na Androidu ako ne misliš biti offline. Android je tu tek dotaknuo Apple po pitanju supporta za starije uređaje. Ne vidim neke tektonske pomake u skoro vrijeme po tom pitanju.

Safari je na iPhoneu toliko dobro optimiziran i integriran s hardwareom da nekoliko generacija star iPhone lako potuče najnovije Androide u renderiranju web stranica. To je dosta bitno jer su mnogi appovi zapravo web wrapperi.

Šest ili sedam od deset najprodavanijih mobitela u zapadnom svijetu je neki iPhone. Zašto? Zar su svi tako “glupi” ili jako bogati da kupuju tako “skupe” mobitele? Samsung je tu prisutan jedino s A serijom.

Restart iPhonea? Skoro nikada. Restarta se kada se updatea OS
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote