View Single Post
Staro 14.09.2023., 18:00   #29163
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Evo filma za kojeg nisam nikad mislio da budem dao preporuku, iako je to po mojem mišljenju svakako zaslužio.

Zove se "Choose Love", a dostupan je na Netflixu. Rom Com ... odnosno romantična komedija, i na prvi pogled čini se kao još jedan blesavi film u nizu koji se po ničemu ne ističe od 1,000 000 drugih na istu temu. Ne želim davati spoilere pa nemam namjere prepričavati radnju, ali ono što me zbunilo je to da je kod svake veće odluke u filmu iskočio izbornik tipa "napravi ovo" i "napravi ono".

I budem ovo priznao - pogledao sam film misleći da je ovo samo grafika, animacija ubačena u film i da je autor želio napraviti iluziju da je cijeli film rezultat nasumičnih odluka. Međutim, stvari su postale bizarne nakon što je film završio, a glavna junakinja se okrenula prema kameri i rekla: "ja se ne budem predomislila, ali VI možda budete", i tad mi se upalila lampica.

Film je u potpunosti interaktivan, i kao takav nudi mislim 16 ili 17 različitih krajeva! Od kojih su neki pod-verzije već viđenih kombinacija, dok ih je samo 4 unikatnih, koji pričaju svoju priču nimalo sličnu onim drugima. Moram priznati, vrlo neobičan pristup publici, i SVIĐA MI SE! Mogao bih se našaliti i napisati "televizija budućnosti", iako je ovakvih stvari već bilo prije ... samo nisam siguran da je bilo toliko kompleksno, sa sustavom "posljedica" na prethodne izbore.

Iako, sad kad sam to rekao film nudi više opcija da se predomislite, pa je najbolje ići malo po malo i postepeno iscrpiti SVE opcije ako želite potpuno iskustvo. Sama priča kao takva traje oko sat i desetak minuta, međutim ako krenete natrag i odlučite se na druge izbor(e), film može trajati 3,4 sata ... ako ne i dulje! Sve ovisi o onome tko bude držao daljinski upravljač

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 14.09.2023. u 19:13.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote