Citiraj:
Autor WraGG
Hvala ekipa! Znaci ima parkinga i garaza. Cijena mi manje-vise nije vazna, samo da ne moram sat vremena voziti okolo i traziti parking. Ako sam u Dubrovniku mogao platiti 14€ za dva sata parkinga, mogu i u ZG vjerojatno puno manje 
Pauzu/nocenje cemo sigurno negdje praviti, a za sada mi je ZG nekako najzanimljivija opcija. Sloveniju nesto ne volim bas, a u HR u tom gornjem dijelu ne znam gdje bih drugo.
|
Vidim da kaj se parkinga tiče nitko nije spomenuo Paromlin gdje je karta 10 kn cijeli dan (ok to je sad cca 1,5 eura valjda). Je da je lutrija naći parking ujutro ali ako si uporan da se.
Em je na Glavnom kolodvoru em mu je trg na km pješice pa može lijepo preko Tomislavca preko Zrinjevca na Trg, a i blizu mu je Botanički.
Tunel ispod Gornjeg grada ti je otvoren pa uđeš na Mesničkoj a izađeš na Radićevoj ili kod Uspinjače.
Tehnički muzej mu isto blizu. Otići na Sljeme obavezno (možeš za sada još i autom do gore ali ima i žičara).
Gornji grad ima što pogledati od Kamenitih vrata, Markove crkve, Dolca, na Dolcu probati otići do Zagorkinog stana.
Probaj se dogovoriti za rutu sa Purgericom (zna imati tematske ture) ili vidi koji dan ima kada ste u gradu.
Maksimir obići pošto kažeš da klinke nisu bile (ma nekoliko jezera).
Pogledaj i
ovu turu pa vidi za cijenu.
Ako se sjetim još napišem ali to je trenutno to.