Citiraj:
Autor coconut
Kako najlakše prebaciti podatke sa Xiaomija na Samsunga? SmartSwitch? Poznanik nabavio novi Sami da bi htio prebaciti podatke sa starog Xiaomija.
|
Ja sam sa OP6T na S23 (i na s21fe) prebacio sve preko smart switcha.
Galaxy to lijepo odradi, pogotovo galerije i to.
Ali kustomizacije, gboard, apk logine i to zaboravi.. instalira aplikacije, ali sav login/boarding process moras opet ispocetka.
Citiraj:
Autor GreenLife
Što misli pod "očekivao je više"? Brzina,baterija, ekran?
Ako je imao s21fe sa Snapdragonom, onda nije čudno da nema neke prevelike razlike u brzini. Isto tako ekran.
|
točno to, evo imam sluzbeni s21fe od prije par mjeseci, snapdragon i dual sim, igrao se malo s njim ali odlucio sebi uzet nesto svoje jer mi je 128gb prostora malo pa sam uzeo s23+ (a s23 nije bio na akciji, pogotovo sa 256gb).
Nikakve razlike ne vidim u ekranu, kamera mi je cak i malo bolja na S21Fe, brzina isto normalna, ultrasonic otkljucavanje je malo brze, ali ovaj s21fe odrađuje super posao ak se mene pita.
Zbog tog svega uopce nisam imao wow efekt kad sam si kupio s23+ jer vec imam jako slican uređaj... ofc da je brzi u bijesnim operacijama i svasta nesta, ali tim se ne bavim, a ovaj everyday usual taskovi su na slicnoj razini i brzini.
jedino sto je top na s23+ a to je baterija, mogu nagurat uredno 8+h SOT-a. a mozda i vise zato jer ne koristim apk koje puno cucalaju... vocapi, fejs, discord, insta (vise pics, ne video reelse), nemam tikitoki i tako.
s21fe bolje leži u ruci i prakticniji je mob od s23+