View Single Post
Staro 27.03.2003., 09:18   #4
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Paske
unknown 1100 Mhz - - to je kao bio homemade proc ili je lik OC-o Athlona 900 na 1100 ili ... :confused:

Anyway ...

Ako se ne varam KT 133A nije napravljen s tolikim frekvencijama na pameti - što se tiće factory uputa. Ali bez obzira na to sve bi trebalo raditi normalno, jedino bih preporućio BIOS update prije instalacije proca.

Doduše jak proc na sporom chipsetu i SDRAM-u i nije baš neka sreća, milion stvari guši sistem od sabirnice do RAM-a.

S druge strane kupiš sada proc, pa matičnu i RAM kad se skuca love, istina, samo kaj je RAM full jeftin, a matičnu možeš kupiti i od mene
ma isporbano radi na onoj kt7a sto sam uzeo od tebe........
ALI....jebemu na onu kx7333 si mogao flashati novi bios....proslo je puno vremena prije nego ju je ovaj upotrijebio jer se prvo predomislio od kompa a kad ga je konacno htio kupiti je zavrsio na dva mjeseca u bolnici.....
i tako nekidan dodje 1700 tbb i ostatak komponenti, ja sve sklopim, pritisnem dugme (bubnnjevi u pozadini) i nista....monitor bljesne par puta i nista....
ponekad boota ali iz svaki 15x i brzo zamrzne (jos u BIOSu)....
i tako smisljamo mi kad cemo kreniti u zg, onim vlakom u 6 ili u 9, da paskea malo naucimo pameti kad konacno uspijem skuziti nesto i proc prebacim s 1100 na koliko je stajao na 1700+ i nekim cudom stignem pritisniti F10 prije nego je zamrzao
otada je bootao kako treba....
ali svejedno sljedeci put flashaj najnoviji bios kad nesto kupujem od tebe - koju plocu prodajes sad to?ona kz7a neradi mi s mx440 pa sam prisiljen mjenjati
greg SE je offline   Reply With Quote