@zvonac imam je i odlična je, jedan od najdražih alata jedino je torbica govno jer navlači prašinu, a ne štiti pretjerano.
Glava jednom otišla ali sam uzeo novu koja djeluje dosta kvalitetnije (moja krivnja jer sam bušija čelične profile s 80mm krunom).
Baterija traje jako dugo (2ah) i još sam uzeo 5ah i s njom lijepo stoji uspravno.
Ima super foru sa odvojivom glavom tako da je jako praktična kad sastavljaš nekakav namještaj i treba bušiti i vidati u isto vrijeme.
Također, ali to je karakteristično 12v baterija - stupanj napunjenosti baterije je vidljiv tek kad se stavi na alat jer nema indikator.
Jedina negativna stvar po meni je možda spojka koja je malo previše nježna (mali stupnjevi su beskorisni, a 20 je isto malo preslabo za neke namjene dok sa postavkom za bušenje treba biti oprezan jer ima dosta snage).
Kad se skine glava onda je jako kompaktna pa se može koristiti u uskim prostorima.
P.S. Ovo ljeto naletih na Parkside 12v blanju za 25€
https://www.lidl.de/p/parkside-12v-a...aet/p100362830
Brushless motor, radi odlično za manje poslove kad treba nešto stanjiti tipa upasati daske negdji, prag vrata i sl.