Citiraj:
Autor hrwii
Rutinu sam dobio brzo…bateriju punim na 80% jer radim kratke relacije ( dnevno 4km) i baterija mi izvuče cca 6 dana…vozim ga uvijek u sport modu…nisam neki statističar pa ne pratim
|
4 km dnevno? Tebi ce onda dugo trajati. Dnevno kad vozim, nikad ne predjem manje od 10 km. Nisam uopce obratio paznju, dal je dobio kukicu za teret po defaultu? Ili mislis staviti?
Doduse, ne znam ides li ikad u kupovine s romobilom.
Citiraj:
Autor medo
Nadam se da nisi vadio mandule (krajnike).
|
Imam i ja dva medicinara. Ali mandule mogu za veci broj ljudi biti "brana" zastite, ali drugima mogu raditi bas velike probleme. Ne dijele svi medicinari isto misljenje, u slucaju da mislis da postoji koncenzus. Moj ujak, sef rendgenologije bio je 100% protiv vadjenja. Drugi rodjak spec. kirurgije, bio je za. Meni su ih vadili u vrticu, jer sam stalno imao problema, nakon vadjenja, 1989/90 sam zadnji put bio u ambulanti lijecnika.
Spomenuo sam prvog ujaka, jer je stalno branio kceri da izvadi, a otorinac je stalno upucivao ih vadi, jer je stalno imala gnojne angine. Na kraju ih je izvadila i vise se nisu vracale. Nacelno vjerujem da nista nije viska u tijelu, ali mandule su sarolike ponasanjem.