Citiraj:
Autor 1v@n
Nakon ove rasprave sam si stavio "Sport Display" na ekran (prikazuje koliko je stvarno hp i Nm u upotrebi). Defaultno je dostupna, ali imam CarPlay aktivan, pa ne pratim.
Dam ruku u vatru da u cijelom danu vožnje na posao, posla i doma s posla neće ni u kojem trenutku preći više od 60 hp.
Gdje konkretno iskoristiti 300+? Tih 3-5 sekundi gasa kod kretanja sa semafora? Ili za preticanje tegljača na uzbrdici? 
|
Doslovce na tome što si napisao, kad se vozimo nas 4-5 muških u autu od 2 tone i pun gepek stvari, a ja želim na uzbrdici preticat, auto to mora moć obaviti.
Citiraj:
Autor WraGG
Za gradsku i medjugradsku voznju, slazem se, ne trebaju ti konji i sve preko 100ps nema smisla. Ta snaga dolazi do izrazaja na auto putu gdje me redovno izvuce iz cupavih situacija. Najcesce recimo kod ulaska na auto put kada bubnem gas a on se katapultira i vec sam ispred ovih u krajnjoj desnoj traci, idem brze od njih i nisam nikoga ugrozio pri ulasku u traku. Definitivno ne bih vise auto ispod 250-300 konja za putni auto.
Naravno da se moze i sa 100 konja na put, ali kad se jednom naviknes na ovo onda nekako ne ide nazad 
|
Slažem se, nema ljepše, nego kad ne moraš razmišljati, nego znaš šta će se dogoditi. Pogotovo kad su kamioni zauzeli cijelu desnu traku kod naplatnih npr.
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Osobno, ne bih uzeo više niti jedan osobni auto ispod 200 KS, a bojim se budućnosti za 6-7g kada mijenjam auto jer tražim manualca, pa će morati biti neka limited serija vjerojatno i skupa kao sam vrag i vjerojatno 500+ jer ne želim automatic još barem 10g.
|
Zašto ne bi uzeo automatika?
Ja sam isto srao po njima dok nisam probao, milina, pogotovo u gradu i na autocesti s tempomatom.