Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.09.2023., 21:37   #69063
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Da, ali s EVom mogu voziti i 500 konja bez da me cijelo selo cuje i da mi je neugodno ako malo jace krenem sa semafora.
Ubrzavanje je uvijek zabavno, do te mjere da ljudi hodaju u zabavne parkove topedirati se iz jednog ili drugog prometala.

No, to ne povlaci neposredno ni obijesnu ni brzu voznju.
Divljat se moze i sa 65 konja. To je do vozaca, ne masine.

Al ajmo radije malo o zimskim gumama, vrijeme je...
Gustanje nije istovremeno divljanje. Gustat se da i u staroj Miati sa cca 150Ks. Tu su drugi faktori u igri i po meni ovise o osobi. Svakom svoje bi ja rekao. Kao sto sam u postu pred par stranica napisao - Tesla je zgodan auto i volio bih ga jednog dana imat kad problem sa baterijom i dometom zimi rijese ...i dodaju par gumbi ali - za mene tu emocija nema nit gusta. Kao sto rekoh kome je Tesla gust - super. Mene vise AMG pali ili ko Hamm - lagani cruising gdje ne moram micat pogled sa ceste da mijenjam mjuzu ili stelam klimu ili bilo kaj drugo i ruku na srce - cinjenica da ne moram bar 800km cak i po zimi mislit na tankanje. I dobar rucni salter po zagorskim bregima Tesla je meni osobno sjela ko prijevozno sredstvo...nista vise.