View Single Post
Staro 11.09.2023., 09:41   #184
Tirkiz
Poludrago kamenje

Tirkiz's Avatar

Datum registracije: Apr 2023
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
I kod mene je na PoE switchu (Unifi - ovja 24 Entrprise - https://eu.store.ui.com/eu/en/produc...erprise-24-poe)

Nekuzim gdje ti slika nevalja ? Pogledao sam evo maloprije 10ak snimljenih fileova od danas i sve ok iz Surveilance stationa ili kad "downloadam" file van ili ako pogledam preko Snyology SS appa na mobitelu.

Preko cega ti snimas/gledas to i jeis proboa pogeldati iz windowsa snimljeni file (media player ili neki video editor program ?)
Ne mislim na snimke, nego baš stream koji kamera šalje, bilo programu za snimanje ili video playeru na kompu/mobu

Snimao sam preko Shinobi NVR, neko free rješenje za Linux koje mi radi odlično godinama a snima na WD Purple i Seagate SkyHawk 2TB, oba HDD-a za videonadzor.

Sa te Reolik PTZ ne snimam jer je koristim za livestream na YT pa mi nisu potrebne snimke. SD karticu nema.

Imam Hikvision 4K kamere na istom PoE switchu i njihov 4K rtsp stream ne šteka nikada i to u H264/25 FPS-a/bitrate 8 Mbps

Kod ove Reolink PTZ nema šanse da preko rtsp-a dobijem čistu 4K sliku, evo ti ispod screenshoti.
VLC ništa ne prikazuje iako se stream izvodi.
I drugi playeri mi bacaju iste artefakte ili ne prikazuju sliku.
Čak probao FFmpeg restream pa i FFmpeg ima problema sa 4K streamom sa te kamere

Komp je i više nego snažan za 4K gledanje.

RTSP link koji koristim za 2K/4K:
rtsp://korisnik:lozinka@192.168.x.x:554/h265Preview_01_main

Na 2K slika je odlična, na 4K samo artefakti ili nema slike, kako u kojem playeru...

Preostaje mi još da je demontiram i isprobam bez PoE-a hoće li slati 4K bez artefakata. Inače ću doživotno ostati na 2K rezoluciji.

Tirkiz je offline   Reply With Quote