Citiraj:
Autor Lewis
I kod mene je na PoE switchu (Unifi - ovja 24 Entrprise - https://eu.store.ui.com/eu/en/produc...erprise-24-poe)
Nekuzim gdje ti slika nevalja ? Pogledao sam evo maloprije 10ak snimljenih fileova od danas i sve ok iz Surveilance stationa ili kad "downloadam" file van ili ako pogledam preko Snyology SS appa na mobitelu.
Preko cega ti snimas/gledas to i jeis proboa pogeldati iz windowsa snimljeni file (media player ili neki video editor program ?)
|
Ne mislim na snimke, nego baš stream koji kamera šalje, bilo programu za snimanje ili video playeru na kompu/mobu
Snimao sam preko Shinobi NVR, neko free rješenje za Linux koje mi radi odlično godinama a snima na WD Purple i Seagate SkyHawk 2TB, oba HDD-a za videonadzor.
Sa te Reolik PTZ ne snimam jer je koristim za livestream na YT pa mi nisu potrebne snimke. SD karticu nema.
Imam Hikvision 4K kamere na istom PoE switchu i njihov 4K rtsp stream ne šteka nikada i to u H264/25 FPS-a/bitrate 8 Mbps
Kod ove Reolink PTZ nema šanse da preko rtsp-a dobijem čistu 4K sliku, evo ti ispod screenshoti.
VLC ništa ne prikazuje iako se stream izvodi.
I drugi playeri mi bacaju iste artefakte ili ne prikazuju sliku.
Čak probao FFmpeg restream pa i FFmpeg ima problema sa 4K streamom sa te kamere
Komp je i više nego snažan za 4K gledanje.
RTSP link koji koristim za 2K/4K:
rtsp://korisnik:lozinka@192.168.x.x:554/h265Preview_01_main
Na 2K slika je odlična, na 4K samo artefakti ili nema slike, kako u kojem playeru...
Preostaje mi još da je demontiram i isprobam bez PoE-a hoće li slati 4K bez artefakata. Inače ću doživotno ostati na 2K rezoluciji.