View Single Post
Staro 10.09.2023., 23:37   #9931
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Da mislio sam ic tamo ali zahvaljujući ovim divnim zakonima, cco split, gdje je sancta, ne radi ovu nedjelju..... A oni i jeidni imaju Asusa, a tamk bi i kupio jer sam debelo. najzadovoljniji sa njihovom. uslugom opcenito...

Pise da za 5IV traje akcija do 11.9, valjda je to i sutra pa ako stignem bacim oko. Ako ne cekam akciju za zenfone haha. Zelim vidjeti 5 IV jer kazu ljudi da je "smiješno" visok. Isprobao sam i s22, skoroz fino leži u ruci, veličina mu je skroz ok, ali ne mogu ja taj one ui... S23 nije bio dostupan.

Nemaju/nedaju ni u sancte otvorit. Kazu samo sta im proizvodjaci pošalju za izlog. Odustao.

Cekam akciju na zenfone 10 do max black fridaya, ako ne bude, ide golf mobitela (s23) i to je to... Njega sam jedinog drza u ruci, super lezi u ruci. Os, animacije na realmeu 4 aplikacije prominem dok on switcha, baterija nikakva al sta je tu je. Neugodno me i iznenadilo sto nema dex moda kao tableti da možeš imat više windowa nego se moras spojit na tv ili šta vwc, no dobro nije toliko bitno nema to ni niko drugi pa ono.

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 11.09.2023. u 22:43.
OuttaControl je offline   Reply With Quote