View Single Post
Staro 09.09.2023., 21:16   #13963
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
ja sam zvao da me prebace sa 100/10 na 300/30, nije mi neka razlika u cijeni manje nego je bilo prije za bump na 200/20. Uglavnom šalju mi i novi router, jel se zna koji ide? do sad sam ubee imao koji je gov*o žešće al su mi ga u bridge prebacili pa sam ga praktički eliminirao. Nadam se da će i novi moć u bridge. Bili su me i makli sa cgnata, dal mi ostaje to il cu opet morat tlacit tehničku podršku?
update situacije. Stigao mi router danas, zamjenio sam stari ubee sa novim (TECHNICOLOR CGA4236) i nakon 10ak minuta se router spojio na net. Bio je u router modu, i cgnat je bio dignut, i brzina je i dalje bila 200/20. Javio se tehničkoj, makli me sa cgnata opet, prebacili router u bridge mode, a brzinu kao nemogu oni to su poslali u drugu službu koja to hendla, navodno im nisam u sistemu još bio prebačen na veću brzinu, zvat će me kroz par dana da provjere ako je to popravljeno...

jedan mali hint kad je u bridge modu može se pristupit technicoloru na https://192.168.100.1/ iako baš nema niš za podesit tamo, par reset opcija i može ga se vratit nazad u router mode, neznam dal onda ostane ta opcija otključana pa da ga sam mogu prebacivat između 2 moda, da nemoram a1 kontaktirat...
kiki86 je offline   Reply With Quote