View Single Post
Staro 09.09.2023., 13:03   #9921
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
To su korisne stvari radi kojih si i kupio mob.
Ne moraš koristiti samsungovu galeriju ali ćeš onda morati skinuti neku drugu, i opet si na istome, isto vrijedi za sve, browser, kalendar, prognozu...
Tih nekih par appova koji ti baš ne trebaju jednostavno ne koristiš, disejblaš i gotovo.
meni su to beskorisne stvari radi kojih neću više uzimat samsunga. Da mogu se disejblat al su i dalje tu nemogu ih maknut/uninstalirat bar ne na jednostavan način, a googlove aplikacije su mi draže/bolje

Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Šta će ti uopće i playstore kad ne želiš ništa instalirati?

Ali sudeći po tome što tebi treba, tebi je dovoljan i mobitel od 120 eura da nekog zoveš i šalješ sms-ove

Meni je baš OS ono što čini mobitel, kad bi svi bili "čisti androidi" dobili bi gomilu generičkih mobitela na tržištu koji svi redom izgledaju isto.
ne nije mi dovoljan mob od 120€, treba mi/želim moćan mob bez bloatware radi kojeg će postat neuopotrebljiv kroz par godina, pošto ne mjenjam mob redovito. Prošli sam imao 4 godine, s tim da sam zadnju muku mučio, vukao se ko krepana krava. Rješavao sam to restartom, gašenjem appova i sl, al mi dosadilo pa sam uzeo novi mob.

Sva sreća ima izbora pa svatko može uzet šta ga volja, u mene samsung više neće.

so far so good sa motorolom, nadam se da će doživit 4+ godina
kiki86 je offline   Reply With Quote