View Single Post
Staro 08.09.2023., 20:01   #1940
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor jacobbb Pregled postova
A gle što da ti kažem, ti uživaj u svojih "punih" 1Gbps jer eto tako im piše negdje na webu ili raskidaj onda iduća 3 mjeseca bez interneta jer eto "možeš" (stvarno možeš). Fascinantno mi je da ljudi još uvijek više vjeruju reklami nego onome što korisnici sami pišu kakvo je stanje u praksi, ali i što piše na HAKOM-ovoj stranici tko kako stoji po pitanju tih tužbi (dostupno je sve, proguglaj, sve piše). A sutra kada (ako) ti ne isporuče toliko ćeš što točno? Pokušavati iduća 3 mjeseca doći u kontakt sa njima, zvati HAKOM ili samostalno pokretat tužbe? Good luck i javi nam dojmove svakako
Ajmo ovako, možeš li linkati HAKOM-ovu statistiku po kojem je Telemach najgori? I sad ne želim onu staru gdje su se provlačili po medijima, kad stvarno jesu imali pritužbi zbog tranzicije čitavih sustava na novi. Linkaj novu statistiku, svježu, bar od ove godine kada je tranzicija odavno završena.

Hvala.

BTW na A1 sam (još uvijek) zbog svoje lijenosti. Ali stigne li mi veći račun kad 2 Gb/s bude dostupan na mojoj lokaciji, istog dana radim prijelaz. Onda mi neće biti teško. I samo da znaš, i ja sam se tjednima borio s A1 oko usluge. SZK mi nikako nije mogla pomoći, pa sam pisao prigovore i čekao odgovore danima. Svaka usluga je dobra kada radi. Nema tog operatera na kojem kada ti se pojavi greška, riješit će problem instant, pa ni A1. Natezat ćeš se i s njima i s Telemachom i s HT-om.
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@marko
Ajde smiri se, upadaš u svaku temu koju nije vezano sa Telemachom. Radiš antireklamu u svakoj temi. Cijelo vrijeme si opravdavaš tražlice zbog nedostatka vbuletin i uvijek novosti Telemacha kontra temi.
Donosim činjenice. To što vas činjenice smetaju, zaista nije moj problem.
Citiraj:
Autor JohnKonj Pregled postova
Bilo bi prekrasno da dobije doživotni ban sa ovog i bug foruma ali nemamo sreće.
A ti doživotni ban s interneta. Da, zaista nemamo sreće. Svaki forum ima opciju ignoriranja autora, molim te, učini mi uslugu i ignoriraj me.
Marko :) je offline   Reply With Quote