06.09.2023., 22:56
|
|
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Znam tamo pogledati i kupiti. Oni su ti slični kao nabava.net samo za auto dijelove, s tim da možeš direktno naručiti preko njih.
Možeš očekivati da će ti narudžba eventualno biti stornirana ako ne bude na lageru. Često znaju cijene biti niske kod artikala koji nisu dostupni.
|
Citiraj:
Autor mamikulcic
Uz njih pogledaj i daparto.de
Nekoliko narudžbi napravljeno preko njih i ušteđeno nekoliko stotina € u odnosu na ponude u HR.
|
Citiraj:
Autor Facelessone
Naručivano više puta. Nikad nikakvih problema. Dijelovi za mali/veliki servis, komplet kočnice, komplet amortizeri, 2 seta guma, svaki puta sve došlo oke.
Naručuje i kolega s posla dosta za sebe i familiju, isto za sada svaki puta oke.
|
Citiraj:
Autor Tulio
Sve 5, narucivao vise puta.
Evo bas pod zadnje set kvacila, 285,00€, kod nas 520,00€.
Neke stvari se ne isplati narucivati, npr neka ulja su cak i skuplja nego kod nas, ali na nekim stvarima se bome visestruko isplati (npr svjecice, brisaci, kocnice, svjecice itd)
Racunaj samo da ti je postarina 22€ za HR ako se ne varam, i svaki put mi paket dodje unutar 7 dana, ovisno hvala li me vikend ili ne.
|
Naručio, 528€ s dostavom, kod nas najpovoljnije našao za 740€. Thx na odgovorima. Sad čekamo.
|
|
|