View Single Post
Staro 04.09.2023., 19:08   #1905
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor jacobbb Pregled postova
Nego, vi koji imate 1 Gbps kako vam se ponaša komp kod maksimalne brzine downloada od cca 120 MB/s? Meni i preko torrenta i preko raznih drugih sajtova često povuče maksimalnu brzinu no gledam na task manageru ako skidam na HDD disk je tada na 100% i potpuno neupotrebljiv, doslovno ledi cijeli komp, dok SSD je nešto bolji, rade windowsi ali dosta je usporeno opet sve što se performansi ostalih stvari tiče... ako pređem sad na 2 Gbps mislim da moram iz temelja mijenjati i komp
Kod obicnih HDD-a je to normalno, njemu je to vjerj max citanja/pisanja sta ti daje, a sistem i sve ostalo se uspori jer je disk u loadu.

Na NASu (Synology DS218+) isto ne vidim nikakva prevelika usporenja u radu, a Download Station guta te torrente ko lud.

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ma te njihove online provjere dostupnosti su vecinu vremena krive. Evo meni pishe da mi je nedostupno i 1Gbps a kamo li 2Gbps a ima ugovor i koristim 1000/500 nekih 10 mjeseci .
Ista stvar, provjeravao mogu li uzeti tu novu optiku, a kaze da ne mogu ni gigabit (a ja vec 1.5g vucem 1000/100) - dapace, nude mi samo "mobilni internet". )))