Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.09.2023., 16:28   #68920
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Da netko cita iz kasnih 70-ih ili kasnije o brizi o pneumaticima, pitao bi se kakve sanse imaju za prezivljavanje za odlazak i povratak sa skijanja, jer ljetni godisnji, ionako nece prezivjeti.

U modernog homo$apiensa se uvukla iluzija da svaki parametar zivota moze i treba kontrolirati, pa je poceo sve statisticki ziviti. Pa je guma od prosle sezone (povoljnija) ravna prirodnoj kataklizmi. Na Malesnici postoji poznati servis, gazda fanaticni ljubitelj motocikala, gume mu stoje u ducanu, pred kupcima, pokrivene dekom, tocno ispred pulta, po njima kao na pultu, casopisi i stosta nabacano. Na jednoj strani od motocikla, na drugoj od auta. Uz to jos unutra ima i gume za Grobnik preko vikenda.

Tri seta guma sam drzao u Dubravi u kolnoj garazi zatvorenoj tek pokrivenom ceradom, sve su bila odlicne. Jedne godine sam 90-tih nasjeo pa platio (visoko reklamiranoj radijski usluzi) Vulkalu da mi cuva dva seta. Prostor se nije cinio bogzna zagrijaniji od moje garaze.

Ljudi rade planove, bogovi se smiju

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 04.09.2023. u 16:55. Razlog: ISO 9000 verifikacija
Visage je offline   Reply With Quote