Citiraj:
Autor Paxton
Ljepilo za miseve na mjestu gdje mislis da se skupljaju. I u sredinu komadic neke hrane..
|
ma ne mogu tamo ništa stavit, to je kutija stavljena ispod rogova pa do fasade tako da ispod tog dijela krova imam ravni strop. Po presjeku kutije bi izgledala kao polegnuti trokut gdje je hipotenuza linija krova, dakle imaju ravnu autocestu i mnogo prostora ispod a ja nemam načina ući unutra jer sam to zatvorio misleći (izleda naivno) da se ništa neće moći probit unutra
Citiraj:
Autor domy_os
Kod mene mišolovke i ljepila nisu djelotvorna. Đubrad je inteligentna i nakon što ih je par upalo u zamku, novi su ih počeli izbjegavati. S koljena na koljeno prenose gdje vreba opasnost.  Nema do otrova, samo ga treba rasporediti na više mjesta i pripaziti da kućni ljubimac ne pojede. Ja skužim da su ušli čim počnu jesti stiropor na tavanu, to su onda strava zvukovi... 
|
kako se čuje to kad jedu stiropor?
Meni ako su krenuli jest stiropor sam fasovao: imam u fasadi 15cm i u krovištu isto toliko ali posebni sendvić paneli, kao pjenasti stiropor. Platio sam to ko suho zlato...
Staroj su mi je ušao miš kroz fasadu na način da je progrizao stiropor iza žbuke i napravio si cestu do kutije za rolete do kuda je ulazio u kuću. Pametna gamad...