Citiraj:
Autor hrwii
Ostao sam dužan informaciju o navedenom servisu za moj Segway…to je u RH MR servis d.o.o. ali u nadi sam da mi neće trebati…\
|
Tog sam se bojao, ipak oni pokrivaju sve. Jer na Tresnjevci su mi rekli, da su vec ljudi imali problema i sa reklamacijam Segwaya. Nedavno sam napisao, covjeku je 5 ili 10 km romobil sporije isao. Dovede ga prvo njima, nema ikakvog znanja niti zelje da bi sebi ista mijenjao, ovi potvrde da stvarno ide sporije. Kontaktiraju spomenute, oni tvrde da je vlasnik "prckao" po romobilu i ne priznaju reklamaciju! Opcenito opseg objasnjenja koje sam cuo da daju, u odbijanju reklamacija, posebno kod MS modela, malo je reci za glavu se primiti.
Zaboravio te pitati, mada, vjerojatno bi najbolje potvrdio, da gledas prijatelja kako se vozi ispred tebe. Naime, koliko ti se cini da su zmigavci vidljivi i upecatljivi po dnevnom svjetlu? Kao vozacu su mi izgledali odlicno, ali zanima me bas po danu kad se vozis, hoces dati indikaciju skretanja, koliko se dobro kuzi tvoj zmigavac, desetak ili vise metara iza tebe?
..