View Single Post
Staro 03.09.2023., 22:15   #1749
hrwii
Registered User

hrwii's Avatar

Datum registracije: Dec 2018
Ostao sam dužan informaciju o navedenom servisu za moj Segway…to je u RH MR servis d.o.o. ali u nadi sam da mi neće trebati…nadalje svima sa novim pilama čestitke, pamet pod kacigu i sretno na putevima…vama kolegama koji ste imali bliske susrete i izvukli deblji kraj iskreno mi je žao i suosjećam sa vama… nije mi se još desilo i nadam se da i neće ali od kada vozim dobro osluškujem namjere pogotovo pješaka jer vozim isključivo pločnikom…pješački prelazim gurajući romobil jer imam jedno grdo raskrižje gdje zelena strelica pušta aute i zeleno je pješacima…

Vezano za padove…prije jedno cca 3,5 godine u Rijeci u samom centru svjedočio sam kako se jednom dečku koji je vozio za tada neki noviji romobil koji je imao zadnji i prednji ovjes i bio je uzdignutiji od poda i razvijao je sigurno 40/50km/h dogodila nesreća…vozio je u koloni sa autima u vrijeme kada je promet gust i brz kroz cenatar, i tako sam procjenio da je vozio cca 30 do 40 km/h, kada mu je prednji kotač upao u rupu kod loše postavljenog šahta i kolnika…vozio je sredinom ceste…momentalno mu se kotač blokirao, vilica je pukla i dečko je pao preko volana…sjećam se da je bio i dobro opremljen jer je bio svjestan vožnje po kolniku a zakona još nije bilo naravno- kaciga, štitnici, rukavice. Znam da je ustao i odvukao taj romobil na pločnik, promet je stao na vrijeme i nije došlo do gorih posljedica naleta vozila na romobilistu…samo se sjećam i danas me prođe jeza jer se to dogodilo jako brzo…uglavnom ako je taj “dečko” kolega neka se javi pa da vidimo njegovu stranu priče ili bar da doznamo o kojem se romobilu radi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
hrwii je offline   Reply With Quote