Citiraj:
Autor ti.le
ODO je protiv vozača podigao kaznenu prijavu, ja sam službeno pozvan u svojstvu svjedoka - žrtve. Ono, vozač je osumnječenik u kaznenom predmetu, ja sam u istom predmetu oštećenik.
|
Malo je reci ostecenik.
Citiraj:
Autor ti.le
fun fact, mislim da kaciga uopće nije imala kontakt sa asfaltom, jer sam ju poslije pregledavao i nisam našao niti traga na njoj.
|
Dobro da si je imao u silini pada, mogla je biti i neka prepreka a vec si tada dovoljno traume dozivio po tijelu. No podudara se s poveznicom prometnog kojeg sam stavio u temi prosle godine, gdje je nabrojao iste ozljede prije glave. Nestabilnost romobila pri nepredvidivim situacijama, ruke prvo stavlja u obranu. Sjecas li se, odokativno, kolika je bila brzina kojoj si se kretao tik do udesa?
Citiraj:
Autor ti.le
Komunicirao sam sa vozačem kada sam ležao, došao vozač i 2 ili 3 ljudi koji su bili blizu i vidjeli nesrecu, odmah zvali hitnu i policiju, sam sam skinuo kacigu, sjeo. Auto je branikom oko sredine fara pogodio u stup romobila, izbio mi ga iz ruke, a i mene lagano zaokrenuo bočno i onda me po ledima, oko lopatice udario A nosačem i retrovizorom, koji je poslije visio
|
Sreca u nesreci da se jos koji auto nije pojavio. Ne rece mi samo, vozis li danas osim auta i bicikl, ili nesto slicno ispomocno po gradu? Ili te jednako odbija, nakon odvratne epizode koju si dozivio?
...