ODO je protiv vozača podigao kaznenu prijavu, ja sam službeno pozvan u svojstvu svjedoka - žrtve. Ono, vozač je osumnječenik u kaznenom predmetu, ja sam u istom predmetu oštećenik.
Rukavice nisam imao, na leđimima ruksak, na glavi full face kaciga O Neill fury afterburner, namjerno kupljena najšarenija verzija, i ja još po njoj najljepio reflektirajuće naljepnice, kao i po romobilu na par mjesta.
Komunicirao sam sa voačem kada sam ležao, došao vozač i 2 ili 3 ljudi koji su bili blizu i vidjeli nesrecu, odmah zvali hitnu i policiju, sam sam skinuo kacigu, sjeo, i konačno se na guzici odvukao do rizola da se maknem sa vrućine na asfaltu, bolovi u prsnom košu, očito od 4 slomljena rebra, i jako sam teško i plitko disao, a shodno tome mi je bilo i jako teško pričati.
fun fact, mislim da kaciga uopće nije imala kontakt sa asfaltom, jer sam ju poslije pregledavao i nisam našao niti traga na njoj.
auto je branikom oko sredine fara pogodio u stup romobila, izbio mi ga iz ruke, a i mene lagano zaokrenuo bočno i onda me po ledima, oko lopatice udario A nosačem i retrovizorom, koji je poslije visio