View Single Post
Staro 31.08.2023., 01:08   #17
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
meni se macbook pro (m1 pro) paja na vanjske monitore.
Doma se spajam na veliki 32 incni, preko HDMI kabela, a na poslu se spajam na dva monitora.
naravno, može samo jedna slika ići preko docka (imbecilno), tako da mi je jedan monitor spojen na dock (USB-C), a drugi je spojen na HDMI.

Radi sve u redu već skoro godinu dana (kuc kuc).
Ovaj problem sam imao
https://apple.stackexchange.com/ques...ng%20smoothing.

32" QHD (profesionalni Benq monitor)
Vuče se već unazad nekoliko OSX verzija, otkad su uveli sve "retina". Tekst mutan da boli glava.

Službeno su podržani samo Appleov i LG Ultrafine, a ostalo je lutrija.

Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
dal ima neki drugi tako manji lakši windows lap sa puno memorije i svega, i kvalitetnim svijetlim ekranom koji bi usporedili sa macom?
Dell XPS, Samsung Galaxy Book, HP Spectre, HP Envy, HP Zbook, Microsoft Surface Laptop, Lenovo X1 ili neki od T modela...Asus ima nekakve divlje modele s touchscreenom oko tipkovnice ako te to pali...i Huawei Matebook (i Matebook Pro).

Cura ima prvu generaciju Matebooka, sad već 3 godine. Vrhunski složen stroj. Čak bih rekao da je bolje složen od Macbooka, čini se robusniji pod rukama.
Zasad nikakvih problema, nit s tipkovnicom, nit sa šarkama, na što se korisnici Macbooka žale. Veli frendica koja ih mijenja ko čarape, da to više nije jednako dobro složen laptop otkako su maknuli svjetleću jabuku.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote