Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
meni se macbook pro (m1 pro) paja na vanjske monitore.
Doma se spajam na veliki 32 incni, preko HDMI kabela, a na poslu se spajam na dva monitora.
naravno, može samo jedna slika ići preko docka (imbecilno), tako da mi je jedan monitor spojen na dock (USB-C), a drugi je spojen na HDMI.
Radi sve u redu već skoro godinu dana (kuc kuc).
|
Ovaj problem sam imao
https://apple.stackexchange.com/ques...ng%20smoothing.
32" QHD (profesionalni Benq monitor)
Vuče se već unazad nekoliko OSX verzija, otkad su uveli sve "retina". Tekst mutan da boli glava.
Službeno su podržani samo Appleov i LG Ultrafine, a ostalo je lutrija.
Citiraj:
Autor M.Vlahovic
dal ima neki drugi tako manji lakši windows lap sa puno memorije i svega, i kvalitetnim svijetlim ekranom koji bi usporedili sa macom?
|
Dell XPS, Samsung Galaxy Book, HP Spectre, HP Envy, HP Zbook, Microsoft Surface Laptop, Lenovo X1 ili neki od T modela...Asus ima nekakve divlje modele s touchscreenom oko tipkovnice ako te to pali...i Huawei Matebook (i Matebook Pro).
Cura ima prvu generaciju Matebooka, sad već 3 godine. Vrhunski složen stroj. Čak bih rekao da je bolje složen od Macbooka, čini se robusniji pod rukama.
Zasad nikakvih problema, nit s tipkovnicom, nit sa šarkama, na što se korisnici Macbooka žale. Veli frendica koja ih mijenja ko čarape, da to više nije jednako dobro složen laptop otkako su maknuli svjetleću jabuku.