View Single Post
Staro 30.08.2023., 18:47   #12416
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
ok no hoće li prosječni korisnik (onak ko nije pc expert osvješten) u radu primjetit razliku u procesoru ili kameri, jer vidim po netu slike se šalju na društvene mreže direk iz moba bez ikakvog editiranja, color korekcije i sl...a to onda izgleda očajno
a jaj još nisam na nekoliko moba koje sam probao, našao ijednu kameru u mobu da može parirat gopro,dji ili insta u smislu anuliranja vibracija kad se snima iz ruke.
Sumnjam da ce primjetit. Al ovdje pricamo o osvjestenim korisnicima koji znaju sto zele

Ma ovaj s23 je odlican mob, al cujem da kamera nije bas nekaj, e sad, ak je fotkanje prioritet onda se treba nabavit s23u, eto kompromisa sa samsungom.

Dal mobitel moze parirat gopro? Sumnjam, al opet, rekli bi, to je drugi par rukava. S gopro nemres surfat, mail slat itd.
Da ne cijepidlacim bespotrebno, s23 je odlican mob unazad par promasenih godina sa exynosima koje je samsung stavljal, izgleda da ak se prorocanstvo obistini, opet ce nastavit s tradicijom trpanja exya u nadolazece modele 2024te godine. Naravno, i dalje ce se uspjesno prodavat, ali, tko zna, mozda ce ovaj exy bit bolji od prijasnjih procesora, ili cemo i dalje govorit da exy jos mora puno zganaca pojest da parira SDu. Mozemo se mi pravit da je to sve isto, ja cu pitat, ma jel stvarno?

Za inferiorniji proc, nek i bude cijena u skladu s tim, da, o tome mozemo samo sanjat.

Vele da se galami oko bespotrebnih stvari, a te stvari su bitne, kad znamo koju cijenu placamo za proizvod, sad pogotvo u ovim vremenima dok cijene divljaju, bome, sad se gleda svaka sitnica i vaze se, al to ne vrijedi samo za samsung.
zvonac je offline   Reply With Quote