Skinuo sam demo, probam vj popodne.
EDIT: Probao sam i oduševljen sam, nije razočaralo i IMHO nije C&C/RA za siromahe. Je da, totalna kopija ili da budem pristojan omaž, ali napravljen kako treba.
Šteta što su samo 2 misije u DEMO-u, po jedna za plave i jedna za crvene. Grafika je tako-tako, sviđa mi se jer ima svega po terenu i dosta detalja, ne volim zumirat RTS nego uvijek koristim max zoom out tako da nisam studirao jedinice izbliza jer tako neću igrati. Filmići su OK, ali tu ih Westwood šiba uzduž i popreko sa svojim cheesy filmićima sa živim glumcima i dobrim humorom. Ovjde je sve kao ozbiljno tj barem meni tako djeluje.
Mapa od GDL-a je u C&C stilu, mapa od Dinasty-a je u RA stilu (mapa za biranje misije), sviđa mi se što su tako iskomibinirali ove dve igre.
Muzika je super, ali Frank Klepacki je ipak dobrano bolji od ovoga.
Te cutscene izgledaju čak jako dobro jer su rađene u engineu igre..ali su mi satrale grafu, sva se jadna uspuhala. Dok mi je GDL frajer pričao o misiji grafa je bila na 90+% ventovi su se fino čuli, a VRAM je bio na 4-6gb i sve to na 1080p/60 vsync. Vau, čini se neoptimizirano u tom dijelu. Sama igra radi glatko u 60 FPS na 1080p i u igri je VRAM pao na cca 2,5GB i zauzeće grafe je dosta palo. Dakle sama igra radi dosta bolje od cutscena. Po defaultu je ugašen vsync i grafa mi je bila na 100% dok se nije učitao meni da uključim vsync...i tu se uspuhala. Da nebi bilo kao sa onim nekim igrama gdje vele da su ubijale grafe.
Sve u svemu kratko i slatko, veselim se punoj verziji i ako sve bude kao ove dvije misije, bit će super.
3DRealms malo po malo kreće ispočetka sa odličnim igrama, da budem precizniji mislim na Ion Fury i na ovo, nisam pratio na čemu još rade ili su već izdali.